Prihlásenie / Registrovať
Obľúbené tenisky Vasky v šedej : Teny Grey teraz v predpredaji

Vkročte do jari vo Vaskách: 6 tipov na jarné topánky

Príroda sa prebudila zo zimného spánku. S tým prišiel aj čas na zmenu - rozlúčiť sa s teplou obuvou, nechať sa inšpirovať prírodou a rovnako ako ona privítať prichádzajúcu jar. Poďte sa pozrieť, ktoré Vasky vás budú sprevádzať pri jarných dobrodružstvách.

Farby vo Vaskách

Jar hrá farbami, a rovnako tak naša kolekcia kožených tenisiek. Vasky Teny sú našimi obuvníkmi v Zlíne ručne vyrábané hneď v deviatich odtieňoch, zladiť sa s jednou z farieb jari teda rozhodne nebude problém!

Rozkvitajúce stromy a kríky priamo zvádzajú k obutiu sviežich tenisiek Teny Mint alebo Teny Pink. Pre tých, ktorí skôr ocenia klasiku pred extravaganciou, ponúkame modely ako je Teny Black, Teny Dark alebo Teny Brown. Pohodlne cestovať a objavovať budete môcť vo všetkých z nich. Teraz už záleží iba na vás, do ktorých sa obujete a privítate s nimi jar.

Aside background image

Každý svojou stopou

Do kožených slip on topánok Leny jednoducho skočíte behom pár sekúnd a bez zaväzovania šnúrok môžete vyraziť, kamkoľvek si zaumienite.

Ukážte sa svetu v nežných a hravých Leny Pink alebo vyjdite na povrch so svojou sebaistotou v kontrastných, ale zároveň minimalistických Leny Black. V kolekcii nazúvacích topánok Leny si tie svoje nájdu dobrodruhovia, snílkovia, ale aj voľní nespútaní umelci. Ktorými budete zanechávať svoju stopu v týchto jarných dňoch vy?

Aside background image

Elegancia na každom kroku

Baleríny Misty boli stvorené pre chvíle, keď si nechcete vyberať medzi štýlom a pohodlím. Zažiarite v nich na romantickej jarnej svadbe aj pri pikniku v parku, pohodlne v nich ale prejdete aj obyčajným pracovným dňom. Dostupné sú hneď v piatich farbách, od tých decentných až po výrazné: Béžové, čierne, červené, modré a ružové. Vyrobené sú z pravej kože. Tá sa prispôsobí vašej nohe a navyše je aj príjemne priedušná, a tak bude v balerínach Misty príjemne aj počas dní, kedy sa o slovo prihlásia prvé lúče leta.

Aside background image

Ľahký krok aj svedomie

Pre tých, ktorých v kožených topánkach tlačí svedomie, tu sú obľúbené tenisky Teny vo vegánskej verzii. Minimalistický pár z recyklovateľného vlákna sa pýši nízkou hmotnosťou a vysokou odolnosťou aj priedušnosťou. Tenisky v minimalistickej čiernej i nežnej ružovej sa postarajú o ľahký krok pri surfovaní rozkvitnutou alejou aj preslnenými uličkami mesta, nezaskočia vás ale ani nečakané jarné prehánky.

Aside background image

Stojte nohami pevne na zemi

Buďte v kontakte nielen so sebou samými, ale aj s prebúdzajúcou sa prírodou v prvých barefoot Vaskách Terry. Ich široká špička poskytne množstvo priestoru na voľný pohyb prstov, tenká podošva aktivuje nervové zakončenia na chodidlách a umožní naplno vnímať povrch. A nulový sklon podrážky zlepší držanie tela a postará sa o zdravý postoj. Dostupné sú v koženom aj vegan prevedení.

Aside background image

Elegancia v mini prevedení

Štýl nie je výsadou dospelých! A celokoženým Teny Mini na ňom neuberie ani spontánny skok do kaluže, šplh na strom či beh s vetrom o preteky. Sú totiž vyrobené tak, aby ustáli všetky dobrodružstvá, ktoré si pre vaše ratolesti jar pripravia.

Anatomická stielka a pevná päta poskytnú detskej nôžke pohodlie a správnu oporu, zapínanie na dva suché zipsy zase urýchli obúvanie. Ich kvalitu potvrdzuje aj certifikát Žirafa.

Aside background image

Nech už do jari vkročíte v ktoromkoľvek páre, vo Vaskách sú pre vás všetky vyrobené s veľkou starostlivosťou ručne. Na výrobe každej topánky sa podieľa až 12 skúsených šičiek a obuvníkov zo Zlína, vďaka ktorým sú každé Vasky kvalitným párom na mnoho rokov. Prajeme vám, nech vám prinášajú radosť ešte mnoho sezón!

zdieľať

Ďalšie príbehy

Nadčasová Vanilla: Prečo dať prednosť béžovej?

Nadčasová Vanilla: Prečo dať prednosť béžovej?

Či už hľadáte pohodlný pár na každodenné nosenie, alebo elegantný kúsok pre špeciálne príležitosti, ako prvá voľba sa často ponúka čierna. Tá však nie je jedinou farbou, ktorá vyzerá skvele v kombinácii takmer s čímkoľvek. Vystúpte z davu v decentnej béžovej!

Od našich šičiek pre vás: Obujte nové Vasky baleríny!

Od našich šičiek pre vás: Obujte nové Vasky baleríny!

Výroba Vasek teraz žije jedným veľkým vypočutým želaním. Nielen mnohých zákazníčiek, ale aj našich milých šičiek. Tie si k univerzálnym Vaskám do mesta aj na výlety priali aj jedny špeciálne: Elegantný pár pre príležitosti, kedy je vzhľad dôležitejší ako nachodené kilometre. A tak prišli na svet baleríny Misty. Prvé rýdzo dámske Vasky. V 5 farbách, aby si každá vybrala tú svoju, a vo veľkostiach 35–42.

Ako zbaviť kožené topánky zápachu?

Ako zbaviť kožené topánky zápachu?

Predstava toho, že sa niekde budete musieť vyzuť, je pre vás rovnako nepríjemná ako zápach, ktorý sa hrnie z vašich topánok? Poďte sa s nami pozrieť, ako zatočiť s neľúbou vôňou obuvi a ako jej jednoducho predchádzať.

Vyskúšajte chôdzu „naboso“. Ako začať s barefootovou obuvou?

Vyskúšajte chôdzu „naboso“. Ako začať s barefootovou obuvou?

Hovorí sa, že kto sa raz začne obúvať do barefoot obuvi, už nechce inak. A niečo na tom bude. Špeciálna obuv s tenkou podrážkou a charakteristickým strihom, ktorý umožňuje voľný pohyb prstov, vám pomôže navrátiť prirodzený štýl chôdze aj zdravý postoj. Kým sa však vaše nohy, ktoré strávili celý život v bežnej obuvi, naučia zapájať tie správne svaly a využiť plný potenciál chodidla, je dobré im prechod na barefoot trochu uľahčiť.

Ľahký krok aj svedomie: Sú tu prvé vegan Vasky!

Ľahký krok aj svedomie: Sú tu prvé vegan Vasky!

Neraz sme od našich priaznivcov začuli, že by síce radi obuli svoje Vasky, ale k ich životnému štýlu a presvedčeniu skrátka pravá koža nesedí. A pretože sa každým svojim krokom snažíme posúvať dopredu, chvíľu sme sa s touto myšlienkou pohrávali, dlho skúmali a testovali, až sú konečne tu: úplne prvé 100% vegánske Vasky.

Ako sa starať o topánky v zime?

Ako sa starať o topánky v zime?

V zime dostávajú kožené topánky zabrať viac ako inokedy. Bez správnej starostlivosti môže topiaci sa sneh s posypovou soľou pekne zamávať so vzhľadom aj životnosťou topánok, dobrá správa ale je, že tomu môžete ľahko zabrániť!

Vasky prvýkrát prekročili hranice a je o tom počuť!

Vasky prvýkrát prekročili hranice a je o tom počuť!

Vo Vaskách objavili zákazníci cez 55 krajín. Pred časom firma ako taká prvý krát prekročila hranice a jej cesta nemohla viesť nikde inde než k najbližším susedom na Slovensko. Zlín a Partizánske sa spájajú ako v dobe, kedy u nás obuvníctvo rozkvitalo. Aj napriek tomu, že sú to iné miesta, smer Vasek zostáva rovnaký. Ručná výroba topánok, pri ktorých viete, kto a kde ich vyrobil.

Tipy na letné outfity a cestovanie od Pavlíny Louženskej

Tipy na letné outfity a cestovanie od Pavlíny Louženskej

Tipy na letné outfity, cestovanie a oveľa viac...

Môj účet

Zabudli ste heslo?

Vytvoriť účet

Pohodlne sledujte vaše objednávky na jednom mieste a majte k nim ľahký prístup.

Už máte svoj účet? Prihlásiť sa