Prihlásenie / Registrovať
Outdoorová novinky Treky: do 28. 3. výhodne

Od našich šičiek pre vás: Obujte nové Vasky baleríny!

Výroba Vasek teraz žije jedným veľkým vypočutým želaním. Nielen mnohých zákazníčiek, ale aj našich milých šičiek. Tie si k univerzálnym Vaskám do mesta aj na výlety priali aj jedny špeciálne: Elegantný pár pre príležitosti, kedy je vzhľad dôležitejší ako nachodené kilometre. A tak prišli na svet baleríny Misty. Prvé rýdzo dámske Vasky. V 5 farbách, aby si každá vybrala tú svoju, a vo veľkostiach 35–42.

Od nápadu po výrobu

Po rokoch výroby univerzálnych párov, ktoré pristanú všetkým, si šičky v našej zlínskej výrobe začali klásť otázku: Ako by asi vyzerali Vasky v čisto ženskom prevedení? Netrvalo dlho a pustili sa do výroby balerínok. Páru pre dni, kedy príležitosť či zvolený outfit žiada elegantné obutie. Z pravej kože, ktorá sa prispôsobí nohe a zaručí priedušnosť aj pohodlie po celý deň.

Viac o Vaskách Misty

Topánky, v ktorých netlačí svedomie

Viete, kto vyrobil vaše topánky? To je zásadná otázka iniciatívy Fashion Revolution, ktorá prostredníctvom kampane „Who Made Your Clothes?” odkrýva tváre ľudí vyrábajúcich topánky aj oblečenie.

Vasky pre vás ručne vyrábajú šičky a obuvníci z Čiech a Slovenska, ktorým záleží na poctivom obuvníckom remesle. Vo výrobe využívajú stroje, ktoré pamätajú generácie obuvníkov, to najzásadnejšie je však práve ľudský dotyk. Kým prídu nové Vasky na svet, prejdú až 12 pármi starostlivých rúk.

Misty Black

Misty Black

€ 85
Misty Pink

Misty Pink

€ 85
Misty Vanilla

Misty Vanilla

€ 85
Misty Blue

Misty Blue

€ 85
Misty Red

Misty Red

€ 85

Viac o tom, ako Vasky Misty prišli na svet, sa dozviete tu. Prajeme vám, nech sa pre vás stanú obľúbeným párom, ktorý vás bude sprevádzať výnimočnými aj obyčajnými dňami. Na to, aby spoločných dní bolo čo najviac, vám dopomôže aj správna starostlivosť.

zdieľať

Ďalšie príbehy

Nadčasová Vanilla: Prečo dať prednosť béžovej?

Nadčasová Vanilla: Prečo dať prednosť béžovej?

Či už hľadáte pohodlný pár na každodenné nosenie, alebo elegantný kúsok pre špeciálne príležitosti, ako prvá voľba sa často ponúka čierna. Tá však nie je jedinou farbou, ktorá vyzerá skvele v kombinácii takmer s čímkoľvek. Vystúpte z davu v decentnej béžovej!

Vkročte do jari vo Vaskách: 6 tipov na jarné topánky

Vkročte do jari vo Vaskách: 6 tipov na jarné topánky

Príroda sa prebudila zo zimného spánku. S tým prišiel aj čas na zmenu - rozlúčiť sa s teplou obuvou, nechať sa inšpirovať prírodou a rovnako ako ona privítať prichádzajúcu jar. Poďte sa pozrieť, ktoré Vasky vás budú sprevádzať pri jarných dobrodružstvách.

Ako zbaviť kožené topánky zápachu?

Ako zbaviť kožené topánky zápachu?

Predstava toho, že sa niekde budete musieť vyzuť, je pre vás rovnako nepríjemná ako zápach, ktorý sa hrnie z vašich topánok? Poďte sa s nami pozrieť, ako zatočiť s neľúbou vôňou obuvi a ako jej jednoducho predchádzať.

Vyskúšajte chôdzu „naboso“. Ako začať s barefootovou obuvou?

Vyskúšajte chôdzu „naboso“. Ako začať s barefootovou obuvou?

Hovorí sa, že kto sa raz začne obúvať do barefoot obuvi, už nechce inak. A niečo na tom bude. Špeciálna obuv s tenkou podrážkou a charakteristickým strihom, ktorý umožňuje voľný pohyb prstov, vám pomôže navrátiť prirodzený štýl chôdze aj zdravý postoj. Kým sa však vaše nohy, ktoré strávili celý život v bežnej obuvi, naučia zapájať tie správne svaly a využiť plný potenciál chodidla, je dobré im prechod na barefoot trochu uľahčiť.

Ľahký krok aj svedomie: Sú tu prvé vegan Vasky!

Ľahký krok aj svedomie: Sú tu prvé vegan Vasky!

Neraz sme od našich priaznivcov začuli, že by síce radi obuli svoje Vasky, ale k ich životnému štýlu a presvedčeniu skrátka pravá koža nesedí. A pretože sa každým svojim krokom snažíme posúvať dopredu, chvíľu sme sa s touto myšlienkou pohrávali, dlho skúmali a testovali, až sú konečne tu: úplne prvé 100% vegánske Vasky.

Ako sa starať o topánky v zime?

Ako sa starať o topánky v zime?

V zime dostávajú kožené topánky zabrať viac ako inokedy. Bez správnej starostlivosti môže topiaci sa sneh s posypovou soľou pekne zamávať so vzhľadom aj životnosťou topánok, dobrá správa ale je, že tomu môžete ľahko zabrániť!

Vasky prvýkrát prekročili hranice a je o tom počuť!

Vasky prvýkrát prekročili hranice a je o tom počuť!

Vo Vaskách objavili zákazníci cez 55 krajín. Pred časom firma ako taká prvý krát prekročila hranice a jej cesta nemohla viesť nikde inde než k najbližším susedom na Slovensko. Zlín a Partizánske sa spájajú ako v dobe, kedy u nás obuvníctvo rozkvitalo. Aj napriek tomu, že sú to iné miesta, smer Vasek zostáva rovnaký. Ručná výroba topánok, pri ktorých viete, kto a kde ich vyrobil.

Tipy na letné outfity a cestovanie od Pavlíny Louženskej

Tipy na letné outfity a cestovanie od Pavlíny Louženskej

Tipy na letné outfity, cestovanie a oveľa viac...

Môj účet

Zabudli ste heslo?

Vytvoriť účet

Pohodlne sledujte vaše objednávky na jednom mieste a majte k nim ľahký prístup.

Už máte svoj účet? Prihlásiť sa